SRBIJA U NEVERICI! Duško Tošić PRELOMIO! Vratio se ćerkama i Jeleni (FOTO)

Duško Tošić od vijesti da se razvodi od Jelene Karleuše prati se na svakom koraku. Sada je sve iznenadio jer je odlučio vratiti u Beograd, pa čak i pored brojnih angažmana koje ima po inostranstvu. Razvod od Jelene posljednjih mjeseci puni novinaarske stranice, pa se čak i svaka slika koja se objavi proučava do svakog detaalja.

Duško Tošić da je se odlučio posvetiti kako sebi, tako i svojoj porodici pokazuje činjenica da je i pored brojn.ih obaveza koje ima u Turskoj kao menadžer on jako često svrati u Bograd, a kako i ne bi kad su njegove nasljednie ostale tu. Pitaju se mnogi kako se ponaša nakon razvoda, pa je svima jasno da on uživa u životui, a o tome govori i jedna nova objava koja je veoma brzo obišlaa društvene mreže.

Jasno je da on svoju ljubav ne želi nikako da zapostavi pa je spojio ugodno sa korisnm, pa je na jednom poslovnom ručku okupio svoje prijatelje koji su iz svijeta fudbala u jednoj kafani. Dušku dobrog raspoloženja očigledno ne manjka što se može vidjeti na njegovom osmjehom ozarenom licu, a sudeći po punom stolu dobre hraane i pićam reklo bi se da se itekako dobro provodi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *