Kada se prva dama Srbije pojavila svi su zanemeli: Evo zašto će svi kopirati najnoviji stil Tamare Vučić (FOTO) - Izvorno
admin 2022-09-29

Prva dama Srbije Tamara Vučić nikoga ne ostavlja ravnodušnim zbog svoje ljepote i harizme. Uvijek se na njoj može vidjeti neka elegantna kombinacija koja se kasnije danima komentariše. Oduševljeni su svi koliko Tamara Vučić drži do sebe i koliko se zaista trudi da održi titulu prve daame Srbije. Gdje god se pojavi sve oči su usmjere prema njoj. Bilo je tako prij neku noć, kada je Lepa Brena pozvala Tamaru na njenu promociju.

Slavna pjevačica se upustila u modu, te je javnosti predstavila svoj novi projekat na kojem je radila nekoliko mjeseci, a u pitanju je novaa linija čaarapa koja nosi naziv ‘Lady B’ a na promociji su se mogle vidjeti mnoge poznate ličnosti. I Tamara Vučić se pojavila, te je zasijala kao i svaki put, a na sebi je imala roze haljinu koja je bila srednje dužine i bila je vrlo interesantnog krojaa.

Odlučila je se ovog puta i za intenzivniju šminku, što nije toliko uobičajno, te je kosu pustila i uredno je stilizovala. Tamara je za mnoge žena nepresušna inspiracija kada je u pitanju oblaačenje, pa tako nije razočarala ni ovoga puta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*