Pao iz čista mira! TUŽNA VEST POGODILA SRBIJU! Preminuo u MISTERIOZNIM okolnostima…

Tužne vijesti nam dolaze iz svijeta muzike, a kako vrijeme prolazi sve manje je legendni čije pesme ćemo moći da slušamo u narednom peridou. Volite li nekog pjevača ili pjevačicu, onda definitino ne trebate propuštati priliku da ga vidite uživo, jer vam je to možda posljednja prilika da ih vidite. Dobra stvar je to što nam ostaju njihove pjesme da nas sjećaju na njih.

Poznati reper koji je jedan od začetnika američke rep scene, popularni Kulio preminuo je iznenada u 60. godini života. Kako izveštavaju američki mediji, on je u utorak bio u posjeti kod prijatelja u Čikagu, ušo je u wc iz kojeg nije izašao živ, a pronašli su ga pored wc šolje bez znakova života.

Naknando će biti provedene tokskiološke analize nad njegovim tijelom, a u samom wc-u nisu pronađeni tragove dr oge, niti pribor za drog iranje. Reper je rođen kao Artis Leon Ajvi Mlađi, a njegov planetarno poznati hit je Gangsta's Paradise. U spotu za ovu pjesmu je glumila popularna glumica Mišel Fajfer. Kulio je inače puno sarađivao sa legendom američkog repa, Snoop Doggom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *