POSLE NJEGOVE SMRTI SVE JE STALO! ZA EKREMOVU IGBALU VIŠE NIKO NE PITA: Pogledajte kako izgleda, IZNENADIĆETE SE!

Ekrem Jevrić je bio šoumen i rijaliti zvijeda koji je iznenada umro u martu mjesecu 2016. godine a iza sebe je ostavio svoju suprugu Igbalu i četvoro djece.

Ubrzo su se pročule glasine nakon Ekremove smrti da njegova udovica sprema pjesmu te da uskoro postaje pjevačica, ali Igbala je to sve demantovala. ‘Meni je teško da pričam, kako mogu takve stvari da pišu. Ja sam ostala bez svog Ekrema, imam četvoro djece kojima sad moram diti i otac i majka. Nisam nikakva pjevačica, nisam htjela ući u te rijalitije ni dok je Ekrem bio živ, iako su nam nudili mnogo novca za to'– rekla je Igbala. Mnogo ljudi je povjerovalo u to da je istina da ona želi ući u rijaliti i da postane pjevačica, a dok je Ekrem bio živ šutilo se dok su im izmišljali razne laži.

Ne znam zbog čega mi udaraju na obraz da ja samo dva mjeseca nakon Ekremove smrti snimam pjesme i ulazim u rijaliti programe. Otkako je Ekrem umro, mene u životu održavaju moja deca. Svakodnevno plačemo i nije nam do pjesme, Ekremova smrt nas je zatekla i još se nismo došli sebi, on je imao samo 55 godina'– rekla je Igbala tada.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *