PRIČALO SE DA JE A*KAN POKLONIO CECI OGRLICU UKRADENU NA RATIŠTU: Nakon 25 godina javila se žena koja je otkrila detalje…

Ceca Ražnatović je pjevačica koja obilježila domaću estradnu scenu u posljednih 40 godina. Cecini veliki hitovi će se pjevati još u mnogim generacijama poslije, ali i pored toga opet imamo ljudi koji joj stavljaju mrlju na cijelu karijeru. Riječ je o njenom pokojnom mužu željku Ražnatović Arkanu, koji joj je itekako pomogao na početcima same karijere.

Mnogo toga se povezuje za njenog muža sa ratišta u Bosni gdje je pravio totalni haos, a i da je mnogo profitirao od istog. Isplivao je ponovo sada snimak sa jedne emisije kod popularnog voditelja Minimaska gdje je Ceca bila sa dijamatskom ogrlicom oko vrata. Tada se navodno javila žena iz Bosne koja je tvrdila da je ta ogrlica njene sestre, koju joj je Arkan skinuo sa vrata prije nego su je njegovi vojnici smaknuli. No, sada se javio drugi izvor koji je rekao da je njega Arkan lično poslao u Prag da kupi tu ogrlicu za Cecu.

‘Muž me je upoznao sa Arkanom, otišla sam kod njega na stadion Obilića da pogleda nakit, odnijela sam mu komplete, a on mi je rekao: ‘Ne pokazuj to meni ništa, idi kod mene kući, nosi to sve Ceci’. Upravo je tako i bilo, ja sam sa tim nakitom otišla kod Zvezdinog stadiona. Ceca me je tamo primila, bila je potpuno normalna, ljubazna i srdačna’.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *