UDALA SE LIDIJA VUKIĆEVIĆ.. GLUMICA ZABLISTALA U BELOM: Čestitke pljušte!

Poznatoj glumici Lidiji Vukičević je samo jedna uloga promijenila cijelu karijeru, a samim time i život. Riječ je o hit seriji Bolji život, u kojoj se predstavila tadašnjoj Jugoslovenskoj publici na najbolji mogući način. Nakon te serije njena karijera je krenula prema gore, usledio je poziv i za Žikinu dinastiju, sa kojom je oborila sve moguće rekorde gledanosti, te je postala jako tražena roba u glumačkom svijetu.

Ubrzo se udala za fudbalera Crvene Zvezde Vladana Lukića, sa kojim je dobila i dva sina, a od njega se razvela nakon 11 godina braka, i od tada je sama, a možda nekoga i ima. Lidija svoj ljubavni život krije daleko od očiju jaavnosti. Lidija jako veliki zaljubljenik u putovanja , a ko je prati na Instagramu svakako može vidjeti da puno putuje po svjetskim destinacijama. Ona je nedavno bila u Veneciji, a izbacila je puno fotki sa popularnih gondola.

Ona je malo zbunila svoje pratioce, jer je obukla dugu bijelu haljinu koja je podsjećala malo na vjenčanicu. Novinari kada su joj postavili pitanje šta ima novo na ljubavnom planu, ona je bila decidna te je kratko odgovorila: ‘Ja sam uvijek za ljubav na daljinu jer 24 sata života sa partnerom ubija ljubav’.

‘Mnogo volim izazove, čekanje, leptiriće i emociju koja ima svoju snagu. Dijete sam u duši i to sam davno naučila da njegujem kod sebe. Mnogi me pitaju za izgled i za moju vedrinu u ovim godinama, iako mi to nije toliko važno. Kažem uvijek da to nije pitanje godina, to nema veze sa tim, već sa unutrašnjom energijom. Volim često reči ..Koliko bismo bili staari, kada bi zapraavo znali koliko imamo godina?.. Donekle jee to moj odgovor n.a sve’- rekla je Lidija.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *