Upravo javljeno… “BOMBARDOVAĆE SRBIJU, AKO VUČIĆ NE PRIHVATI PLAN EU!” Evo koji je rok…

Politički analitičar Dušan Janjić je otvoreno rekao da će Srbija biti bombdarovana jer predsjednik Srbije nije primio papir koji su mu htjeli uručuti Evropski izlaslanici za Kosovo.

Janjić je ubijeđen da ako Aleksandar Vučć i dalje bude izbjegavao papir za Kosovo da će građani Srbije proći isto, kao kada je Slobodan Milošević odbio papir od Ričard Holbruka. ‘Uobičajena je praksa u diplomatiji da političari odbijaju primiti neko pismo, dokument ili papir. Nije neuobičajeno to što Aleksandar Vučić nije želio da primi papir koji su namjeravali da mu uruče evropski izasanici za Kosovo. Srbija pamti sličnu situaciju koja je vezana za Slobodana Miloševića i Ričarda Holbruka, tadašnje američkog državnog sekretara'– rekao je Janjić.

Aleksandar Vučić i dalje ima svoj stav o Kosovu a u nekoliko navrata je rekao da ga nijedna sila na svijetu ne može natjerati da bude kontra svog stava i mišljenja. ‘Ja dobro znam šta su bile nečije ideje. Poslije su oni sami potvrdili sve što sam rekao, kada je Peter Stano rekao da nam trebaju paralelni pregovori. Dovoljno sam iskusan i dovoljno politički veteran da ne uzmem taj papir'– rekao je Aleksandra Vučić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *