admin 2022-09-30

Ana Đurić poznatija kao Konstrakta, nakon učešća na Eurosongu takoreći se sasvim povukla iz javnosti, osim što nekada nastupa na festivalima po regionu i kod nas. Baš kao što je i izjavljivala u malobrojnim intervjuima nakon Eurosonga jedva je čekala da se vrati u svoju svakodnenicu što je i učinila.

Upravo je jedan momenat iz svoje svakodnenice podijelila na svom Instagram profilu, što je izazvalo lavinu oduševljenja i rekacija, kako zbog toga što rijetko kad objavljjuje fotke tako i zbgo toga što je još jednom pokazala koliko je drugačija od drugih.

Ona je na Instagram storiju objavila sliku sa plaže, ali za razliku od svojih frendica nije pozirala u izazovnom kupaćem kostimu nego je bila u crnom od glave do pete sa sve kapuljačom na glavi. ‘Opet je Konstrakta otkrila tajnu zdrave kose Megaan Markl’, ‘Očitala je lekciju svim ovim pjevaljkama što see slikavaju gole, pa se pitaju što ih niko ne doživljava kao umjetnicama’, ‘Umjetnica moraa biti obu,čena na plaaži’, ‘Ona mene svaki put oduševi’- bili su samo neki od komentara.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*