MALO KO JE ZNAO OVO! PRINCEZA DAJANA MESEC DANA PRE SMR*I UŽIVALA JE S DECOM I LJUBAVNIKOM NA ODMORU… FOTKE s jahte “slamaju” srca- A ONDA SE DESILO…

Kada je umrla kraljica Elizabeta povećalo se interesovanje za živote sviih sadašnjih ali i nekih bivših članova kraljevske porodice. Počelo je i snimanje šeste sezone serije Kruna a sada su se pojavile i neke slike sa snimanja, a poznato je da Elizabet Debicki i Kalid Abadala glume princezu Dajanu i njenog ljubavnikaa Dodija Al Fajeda.

Glumci su snimljeni dok su se opuštali iza scena koje pokazuju odmor na jugu Francuske u julu 1997. godine, kada je princeza Dajana sa sobom povela i sinove Vilijama i Harija. Zaista Elizabet neodoljivo podsjeća na Dajanu, pa samim time se očekuje da serija vjerodostojno prikaže posljednje dane princezinog života. Na Majorci su snimane scene, a Dajana i Dodi su zapravo bili na odmoru u Sen Tropeu uživajući na jahti od njegovog oca Muhameda.

Dajana i Dodi su samo mjesec dana nakon ovog odomora smrt?o stradali u saobraćajnoj nesreći u tunelu u Parizu. Ovo je dodatno podgrijalo sumnje i teorije oko njihove smrt*. Zanimljve scene iz serije imat ćemo prilike gledati slijedeće godine, dok se peta sezona ove serije već prikazuje na Netflixu. Fotografije potvrđuju da će cijela priča oko Dajane biti jako interesantna.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *