DA LI JE MOGUĆE DA SANJA KUŽET IMA OVOLIKO GODINA? Ovo se baš NIJE ZNALO, kao da je GREŠKA, nikada ne biste rekli!

Poznata voditeljka Sanja Kužet, karijeru je počela 2003. godine na televiziji Pink u Jutarnjem programu gdje je vodila vremensku prognozu, a 2012. godine je postala Bingo djevojka i vodila je ovu igru na sreću. Nakon toga je uslijedio angažman u muzičkom takmičnju ‘Zvezde Granda’. Sanja je u maju 2014. goidne bila bolesna pa ju je zamijenila kolegica Dragana Katić, ali brzo se oporavila i vratila na male ekrane.

U septembru 2016. godine otišla je na trudničko bolovanje, a tada ju je mijenjala kolegica Sanja Ćulibrk. Glumila je i u filmu ‘Šejtanov ratnik’ 2006. godine, gdje je igrala ulogu Sneke, a iste te godine je dobila i epizodnu ulogu u tinejdžerskoj komediji ‘U doba nevinosti’. Sanja je godinu dana bila u braku sa Zoranom Piperom, a 2009. godine je rodila sina kojeg je nazvala Andrija.

Domaći mediji su je povezali i sa šefom orkestra Granda Aleksandrom Sofronijevićem, ali voditeljka ovo nije potvrdila. Sanja Kužet je rođena u Beogradu 9. augusta 1983. godine što znači da ona ima 39 godina. Mnogi su se izneadili kada su pročitali ovu informaciju te su mislili da je u pitanju neka greška, iako Sanja zaista izgleda jako mlado to jeste njena godina rođenja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *