DIVLJAČKA AKCIJA MAJE I BILALA Starleta ga j*še kao konja, pa urla iz petnih žila: “Bolesni smo, ali nemoj da ga va*iš” (VIDEO) - Izvorno
admin 2022-11-28

Uzbudljivo je bilo i ovog vikenda u Beloj kući, a znamo jako dobro da su po tom pitanju Maja i Bilal glavni u rijalitiju i koliko god da se svađaju, njih dvoje se pomire u roku dan ili dva. Nekada zaista i pretjeraju sa svađama, pa se i fizički sukobe, a tome naravno prednjači Maja, koja zna i da ozlijedi Bilala.

No, sada su se njih dvoje iskrali u prostoriju gdje se emituje radio emisija, a onda je krenulo jahanje, samo su se prekrili dekom, i akcija je krenula. Sve vrijeme je Maja bila jako glasna, te govorila Bilalu da nikako ne prestane. Kada je trebao završiti, ona ga je naglo prekinula, jer je željela još više. Na videu ispod pogledajte kako je to izgledalo:

Od svih scena koje mu priređuje kćerka u Zadruzi, Taki je završio u hitnoj, pošto mu je šećer skočio na čak 26. ‘Neću više ništa komentarisati, niti davati izjave za medije, a za svaku klevetu ću ubuduće da podnesem tužbu. A, što se tiče ovih koji likuju zato što sam bio u Urgentnom, poručujem im da krećem u teretanu, pa neka očekuju slike odatle'– izjavio je Taki.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*