BEBICA RAZ*ALIO MILJANU U TUŠ KABINI: Macanović pokazao ponos, pa zadao udarac iz kornera! (VIDEO)

Apsolutno sve rekorde gledaosti u cijeloj regiji i dalje ruši rijaliti Zadruga. Svakim danom su dešavanja u naselju u Šimanovcima, sve više i više zanimljivija. Neki od učesnika nisu baš pri živcima poput Lepog Miće, koji je zamalo zaradio diskvalifikaciju, kada je nasrnuo na Maju Marinković, ali je na njegovu sreću sve spasio Bilal Brajlović, koji je prati u stopu. Ovakve naslove smo inače navikli da povezujemo sa njih dvoje, a sada nam dolaze vijesti sa druge adrese, koja je cijelo vrijeme bila pritajena.

Bebica je prva dva mjeseca oklijevao da uđe u Zadrugu, ali na kraju je promijenio mišljenje kada je vidio šta Miljana radi sa Zolom, tako da je reakcija morala da se desi. Miljanu zbog toga njena majka Marija osuđuje, i konstantno je pritiska da mora odlučiti sa kime će na kraju biti, jer posljedice mogu da budu kobne, ali to do Miljane jednostavno ne dopire.

Ona je sinoć završila sa Bebicom pod tuš kabinom, a kamere su ovoj puta premijerno sve i snimile. Njih dvoje su začas odradili akciju, a kamera je uhvatila Bebicu kada je izlazio, i provjeravao kakav mu je ponos. Na videu ispod pogledajte kako je to izgledalo:

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *