HAOS U VRNJAČKOJ BANJI! VIDELI 2 MUŠKARCA KAKO SE DRŽE ZA RUKE I IDU U ŠUMU! Kucnuli na prozor auta, a onda NEOČEKIVAN OBRT!

Danas pišemo o policiji, kao i polsu kojeg oni moraju raditi po ovako hladnom vremenu. Ponekad imamo jako puno bizarnih situacija sa kojima se organi gonjenja moraju susretati.

Ova jako neobična priča od prije par dana stiže nam iz Vrnjačke Banje, kada je policijska patrola dobila dojavu da se u parku u kojem se inače sastaju ljubavni parovi, dešava nešto jako čudno, i da su primjećene osobe za koje se vjerovalo da dilaju opojne supstance. Odmah se policija zaputila na lice mjesta, a u dojavi je stojalo da su se dva muškarca koja su se držala za ruke uputila u obližnji šumarak, što je bilo i više nego neobično. U jednom šumarku su naišli na auto, kojem su bila zamagljena stakla, a unutra su bila dva muškarca koja su se uplašila kada su čuli da im neko kuca na prozor.

‘Oni su zbunjeno objašnjavali da su se zapričali, ali su ih policajci odmah upitali da li imaju nešto od nedozvoljenih stvari, te im naredili da izađu iz vozila. Nakon pretresa kod osumnjičenog D. M. pronađeni su narkotici’- rekao je izvor. Pronađeno je puno više nark*tika od dozvoljene mjere, pa ga je uhvatila i panika. ‘Tada je počeo objašnjavati da je došao kod prijatelja u posjetu, a da su mu narkotici potrebni kao lijek. U tom momentu je zatražio da se odvoji od svog prijatelja, pa je rekao da je HIV pozitivan i da mu amfetamini služe kao pomoćno ljekovito sredstvo’.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *