PUSTIO SAM BRATA BLIZANCA DA PRIĐE MOJOJ ŽENI S LEĐA, A EVO ŠTA JE USLEDILO! Njena reakcija je neverovatna, sve je snimljeno! (VIDEO)

TikTok je definitivno zaludio cijeli svijet, i primjetno je da su danas gotovo svi na ovoj društvenoj mreži. Mnogi se snimaju i postavljaju na svoje profile, nadajući se da će postići neku popularnost, a samim time i zaraditi. TikTok na početku uopšte nije imao tu opciju, ali danas je totalno druga priča, jer konstantno gledamo betlove između tik tokera, a u toku istog idu i giftovi koji su stvarni novac.

Ipak možemo da pronađemo i neke jako korisne stvari, a jednu od takvih stvarnih događaja koji je šokirao sve korisnike ove mreže, donosimo u nastavku. Jedan čovjek je pokušao testirati svoju ženu, pa ju je snimao sa leđa, i pokušao da vidi koliko će zapravo njegovoj supruzi biti potrebno da shvati da iza nje nije on, nego njegov brat.

Njegova supruga je u tom momentu prala suđe, a on je bratu rekao da joj dođe sa leđa i da je zagrli, i da vidi koliko će biti potrebno da njegova supruga shvati da nije u pitanju njen muž, i to na osnovu dodira. Ona je cijelo vrijeme prala suđe, ali kada ju je počeo masirati po ramenima, odmah je shvatila da je u pitanju neko drugi: ‘Oh, moj Bože'– čuje se na videu dok se ona okreće ka djeveru i smije, pogledajte i sami kako je to izgledalo:

 

@vinicius_makaylen♬ original sound – vinicius

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *