admin 2022-12-04

Popularna zadrugarka Maja Marinković nikada nije krila koliko je vezaana za svog oca Radomira Marinkovića Takija. Uvijek jako burno reaguje kada neko negativno pomene Takija, a uvijek ponosno ističe da joj je otac najveća podrška u životu. To ništa nije čudno, s obzirom na to da jee Maju majka napustila još dok je ona bila beba. Maja je imala samo 15 mjeseci kada ju je majka ostavila, ali da joj nikada ništa u životu ne fali potrudio se njen otac.

‘Sa mnom je živjela kao princeza, a onda joj je jednog dan pukao film i rekla da odlazi, i da je dijete uopšte ne zanima, te da će je dati u dom za nezbrinutu djecu. Ja bih prije umro nego dao svoje dijete u dom, bio sam joj i otac i majka’- rekao je Taki i dodao: ‘Nema šta nisam radio, držao sam noćne klubove, taksirao, ali nije uvijek bilo lako meni kao ocu saa ženskim djetetom.

‘U životu sve što sam stekla dugujem svome ocu, mama me je ostavila kad sam bila mala, jer nije mogla izdržati život sa mojim tatom koji je stalno izlazio. Mama je htjela da se posveti sebi i svom školovanju, uplaćivala je alimentaciju redovno, ali tata je preuzeo na sebe sve, pomagala mu je i baba Kosanka’- rekla je Maja jednom prilikom.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*