admin 2022-12-05

Jedan od popularniijih TV lica u cijeloj regiji je zasigurno Žika Jakšić, jer preko 15 godina vodi jednu od najgledanijih emisija u cijeloj regiji, a to je ‘Nikad nije kasno’. Njegov privatni život definitivno krije neke tajne, koje jako malo ljudi doživi. Odlazak u Njemačku, finansijski krah, dugovi do grla, samo su neke stvari iz kojih se uspješno iščupao. Žika iza sebe ima dva propala braka, propalu vezu sa Slavicom Čukteraš, a iako je već u godinama, jako je interesantan ženskoj populaciji.

Na društvenim mrežama su se sada pojavile fotke sa početka njihove veze, kada je Žika od nje bio stariji jako puno, i mogao joj je u nekim varijantama biti i otac. ‘Mogla je ona mnogo više napraviti u muzici. Mi nismo krili da smo bili u vezi jer je to bila ljubav, ali se završila. Jako mi je draga i za nju me vežu lijepe uspomene'– rekao je Žika.

‘Nisam imao mnogo žena u životu, deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve godine sabrao, nije to neki veliki broj žena. Ja nemam čime da se hvalim, jer mi to nije bitno. Postoji jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja njih sve volim, poštujem i cijenim. Zato želim pozdraviti Dajanu, koja je zaista prelijepa i koja vodi računa o našem sinu Dusanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji’.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*