admin 2022-12-05

Kao što i sami možete vidjeti danas govorimo o prvoj dami Srbije, Tamari Vučić. Jako dobro se zna da posjećuje razne manifestacije, a sinoć je sa premijerkom Srbije, Anom Brnabić bila u Parizu, gdje su prisustvovale međunarodnoj izložbi EXPO 2027. U društvu lijepih dama, Tamara je blistala u svom novom stajlingu, koji je kao i uvijek bio besprijekoran. Crno plava kombinacija definitivno je oduvala cjelokupnu konkurenciju na ovoj manifestaciji.

‘EXPO 2027 je sjajna platforma za promociju jedne zemlje i naroda i dobar je način da se privuku, turisti i ljudi koji su zainteresovani, ne samo za izložbu nego i mnogo šire. Iskreno se nadam da imamo ozbiljne šanse da u junu naredne godine kada bude proglašenje budemo upravo mi proglašeni. Naše gostoprimstvo je daleko poznato i mislim da bi od toga trebalo da napravimo neku vrstu brenda, a nema summje da je EXPO jako dobra prilika za tako nešto'– rekla je Tamara Vučić.

I Ana Branbić se obratila medijima, te rekla slijedeće: ‘Nisu neki znali mnogo o Srbiji, a mnogi su se oduševili, mnogi su nam rekli kako će nas podržati, a oni koji nemaju pravo na glasnje jer su ovdje kao predstavnici privrede, rekli su da će preko društvenih mreža promovisati našu zemlju. Dajemo zato sve od sebe i imamo jako lijepu podršku od zemalja iz regiona’.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*