admin 2022-12-05

Ališa Kozakievič je imala svega 13 godina kada je oteta od strane čovjeka sa kojim se dopisivala preko interneta i kojoj se predstavio kao njen vršnjak. On ju je nagovorio da se vide i tada je zatvorio u njegovoj kući koja se nalazi u Vridžiniji. Iživljvao se nad njome puna četiri dana, a onda je na svu sreću nekako uspjela da pobjegne. Sve se ovo dešavalo prije nekih 14 godina kada je ona nakon večere sa porodicom prije nego je otišla na spavanje izašla da se nađe sa dečkom sa kojim se duže vrijeme dopisivala.

Kada se Ališa pojavila na dogovorenom mjestu ispred nje se zaustavio automobil, a kada mu je prišla vidjela je da se za volanom nalazi neki stariji čovjek koji je dozivao po imenu. Tada ju je uhvatio za ruku i uvukao u auto a kada je videla konopce i lisice mogla je naslutiti šta je čeka. On ju je odveo u svoju kuću i naredio joj da se skine i rekao joj da će ono što slijedi biti jako teško za nju i da slobodno može plakati.

Nakon toga stavio joj je kaiš za pse oko vrata i zavezao pored kreveta, te je slijedeća četiri dana silo*ao, tu*ao i zlo*tavljao na sve moguće načine. No, kako danas kaže da imala je sreće što je ostala živa i što ju je policija spasila, a svoju priču dijeli sa svima jer je svjesna da i danas ima jako puno djevojčica koje su naivne kakva je i ona bila.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*