SADA JE SVE OTKRIVENO- DEJAN I DALILA PONOVO ZAJEDNO..Evo šta ih je odalo: Svi su u ŠOKU! - Izvorno
admin 2022-12-05

Kako se bliži kraj godine, rijaliti program Zadruga postaje sve zanimljiviji. Otkako je unutra ušao Filip Car, stvari su se dodatno zakomplikovale, jer prema viđenom do sad, pola žena će zaratiti zbog njega u naselju u Šimanovcima.

Unutra je Maja Marinković, a zna se da je i više nego slaba na Filipa, te da je još od prošle sezone imala neračišćene račune sa njim. Ona je sada u vezi sa Bilalom, a nimalo joj se nije svidjelo što se Filip, odmah zaletio na mladu Milicu Veselinović, koju je već drugu noć za redom odveo u krevet, gdje sada spavaju zajedno.

Sada govorimo o Dejanu Dragojeviću, koji se za vikend oglasio na svom Instagramu, te je najavio da prekida vezu sa Aleks jer mu je jasno da ponovo želi ući u vezu sa Filipom Carom. Aleksandra ovoga nije svjesna, jer nema nikako kontakta sa spoljnim svijetom, a sinoć je u sred emisije dozvolia da je Filip dira po međunožju, pa ko bi ostao sa takvom devojkom?

Sa druge strane mediji su došli do informacije da je razlog prekida u stvari to, što se on po svemu sudeći pomirio sa svojom bivšom suprugom Dalilom Dragojević.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*