SUZANA ZGROZILA SVE U STUDIJU I GLEDAOCE! “PROBALA SAM, PA ŠTA AKO JESAM? KAJALA BIH SE DA NISAM..” OVI DETALJI NAM NISU BILI TREBALI…(FOTO) - Izvorno
admin 2022-12-05

Starlete i žene fudbalera ovog vikenda su bile najviše na udaru medija u Srbiji, zbog svega što se izdešavlo na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Mediji u Srbiji kako pišu, umjesto da se bave fudbalom, fudbaleri su od reprezentacije napravili rijaliti program.

Zamislite samo kakvi naslovi su pisani u domaćim medijima, a ovo su od nekih: ‘Vlahović bio sa Rajkovićevom ženom’, ‘Gudelj imao trojku sa Tošićevom ženom’. Umjesto da se bave fudbalom i plasmanom Srbije u Kataru, oni su na pres konferencijama pričali o svojim aferama. Na kraju krajeva, rezultat i nije mogao biti puno bolji.

Srbija je na kraju završila na posljednjem mjestu. Na tu temu u nedjeljnom popodnevu govorila je i voditeljka Sanja Marinković, koja je imala puno gostiju, a jedna od njih je i Suzana Mančić, koja je pokazala itekako veliko fudbalsko znanje.

Ona je kazala da je čak sa svojim zaručnikom imala u planu da posjeti i utakmicu sa Švicarskom, ali su imali probleme sa vizom. U Kataru nikada nije bila kaže, ali jeste u okolnim zemljama, i mnogo joj se sviđa njihova kultura, a ono sa čime je sve šokirala je to, kada je rekla da je posjetila Indoneziju, gdje je vjerovali ili ne popila kafu od mačijeg izmeta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*