admin 2022-12-05

Danas pišemo o legendarnoj američkoj rok grupi Aerosmith koji su u posljednjim momentu otkazali svoj nastup u Las Vegasu, jer pjevač Stiven Tajler nije mogao nastupati zbog bolesti.

‘Prisiljeni smo otkazati večerašnji nastup jer se Stiven ne osjeća dobro i ne može izaći na binu'– bend je obavijestio fanove preko društvenih mreža, ali se očekuje kako bi se koncert mogao održati slijedeće nedjelje ako 74-godišnjoj zvijezdi bude bolje. Fanovi su bili jako razočarani zbog otkazivanja u zadnji čas samo nekoliko sati prije nastupa. ‘Mi smo platili hotel, doletjeli avionom, rezervisali večeru u skupom restoranu, te saznali da nema ništa od koncerta za koji imamo karte'– jedna je od reakcija bijesnih fanova.

Ovaj rok sastav zaista nema sreće s nastupima u Las Vegasu, s obzirom na to da su koncerte u junu i julu otkazali nakon što je Tajler primljen u kliniku za odvikavanje od narkotika. On već godinama vodi bitku sa ovisnošću a nekoliko je puta prošao tretmane odvikavanja i detoksikacije, a posljednji put se vratio narkoticima nakon operacije stopala što je i javno priznao. Kolege i članovi benda Joe Pery, Tom Hamilton, Joei Kramer i Bred Witford pomažu mu još do davne 1988. godine kada su prvi put izveli zajedničku intervenciju i poslali ga na odvikavanje.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*