admin 2022-12-05

Ivan Ivanović je možda i najboljim TV voditelj u današnje vrijeme, jer kada je na svakom kanalu danas doza neukuusa i kiča, njegov večernji šou program dođe nešto kaao melem na dušu. Visok nivo humora, odlični svjetski poznati gosti, sve je to ono što možemo gledati u njegovoj emisiji svake nedjelje navečer. Za njega je poznato da nije imao puno sreće u ljubavi, ima dva propala braka iza sebe, kao i dvoje djece iz tih brakova.

No, prije nekoliko dana, apsolutno sve je zabrinula njegova objava na društvenoj mreži Instagram gdje je napisao da neko vrijeme uopšte neće voditi ‘Večer sa Ivanom Ivanovićem’. Svi ljubitelji njegove emisije su se itekako zabrinuli, ali po svemu sudeći nije ništa toliko loše, jer će da propusti samo dvije epizode.

Ivan je napravio i uvod za novu emisiju, gdje će mu gost biti popularni srbijanski reper Marčelo, a do tada je fanovima na Instagraamu poručio samo: ‘Dok se ne vratim na noge, emisija će se zvati se 90 minuta sa Ivanom Ivanovićem, ja sjedim jer ne mogu stojati to je valjda svima jasno’.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*