admin 2022-12-19

Otkako su iz Zadruge izašli Kristijan Golubović, kao glavni snagator rijalitija, te Uroš Ćertić, koji je sam izašao iz istog, te mu prijeti kazna od čak 50 hiljada eura, više gotovo nikako nemamo fizičkog kontakta unutra. Zato svi oni gledaoci koji vole malo grublje scene, jedva čekaju momenat, kada će se jedan od njih dvojice vratiti nazad u rijaliti.

Kristijan je već najavio svoj povratak u naselje u Šimanovce slijedećom izjavom: ‘Iskreno se nadam ponovnom ulasku u Zadrugu. Ne mogu vam reći tačno kada i šta, ali se polako spremam za veliki povratak. Bio sam ljut na sebe što sam dozvolio sebi da me jedan ker diskvalifikuje. Bilo mi je krivo i zbog Velikog Šefa, koji mi je vjerovao, ali ja ću ispraviti grešku. Ukoliko sve bude kako treba i vratim se u rijaliti, neću sebi dopustiti takve ispade iako me je taj klošar svjesno provocirao i svjesno išao na to da me izbaci iz rijalitija’.

Uroš Čertić je ponovo krenuo sa svojim poslom kaskadera, te je na jednom od snimanja zaradio tešku povredu, te je postavio i slike na svom Instagram profilu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*