ONA JE NAJVEĆA NOĆNA MORA SNEŽANE SAVIĆ! Tukla se sa SRPSKOM PEVAČICOM i zavela oženjenog: Tek da je vidite danas - Izvorno
admin 2023-03-18

Pjevačica, glumica, kao i bivša rijaliti učesnica, Jasminka Medenica jedno vrijeme je punila naslove u novinama, a poznata je po brojnim skandalima koje je pravila. Jasminka je u žižu javnosti dospjela kada se skinula gola u filmu ‘Sekula i njegove žene’, a kasnije i zbog veze sa bivšim mužem kolegice Snežane Savić.

Kao što smo već napisali, svojevremeno je bila u žiži interesovanja kada se spetljala sa režiserom Dragoslavom Lazićem, koji je inače bivši muž Snežane Savić. Više puta je ona isticala koliko je ponosna na tu ljubav, a upravo se pričalo kako je ona bila ‘jabuka razdora’ između Snežane i Dragoslava. No, ona je to uvijek negirala.

‘Samo jednog muškarca sam ludo voljela u životu, kada smo se razišli bilo mi je toliko teško da sam poželjela otići negdje i nikad se ne vratiti. On je bio Dragoslav Lazić, bivši muž Snežane Savić. Oni kada su se razvodili, Dragoslav i ja smo se upoznali i to je bila prava ljubavna bajka, kakvu svako žensko može poželjeti. Zajedno smo živjeli osam godina, iz te veze i strasti su nastale sve moje uloge. U neku ruku Dragoslav je bio i sretan da nije sa Snežanom jer oni to nisu imali’- rekla je Jasminka jednom prilikom.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*