admin 2023-03-18

Zadrugari Ana Ćurčić i Marko Janjušević Janjuš ušli su u sukob, nakon što je on rekao kako ona u većini situacija nije iskrena, te da se folira.

‘Ana nije iskrena, ako je ovo što ona sad prezentuje, onda je ista kao svi mi ovdje. Sa strane zabada. Mislim Ana, imaš pravo da ne kažeš nikome ništa, ali ti ne misliš onako kaao što govoriš. Ti želiš da budeš fina prema svima'– rekao je Janjuš.

‘Ja imam li dobro mišljenje o nekome i da li mi nešto smeta kod nekoga su dvij različite stvari'– rekla je Ana.

‘Ana, ne misliš dobro o Zorici, ti si jedan urbani tip žene, a praviš se da te ljudi ovdje zanimaju. Sve je lažno kod tebe. Tebe niko ovdje ne zanima, 97posto nije tvoja interesna sfera, a družiš se sa njima. Ja ne mogu lagati, kad mislim ovako'– rekao je Janjuš.

‘Iskreno za Maju mislim da je slatka i dobar čovjek, a to što je tebi uradila, mene ne zanima. Maja je dobar čovjek, bolja je nego mnogi ovdje. Ovdje sam isključivo zbog sebe, budite svi protiv mene, a meni je važno da me Zorica voli, i ništa dalje od toga. A, kako to ja treba da se postavim, da vam dokažem da sam ovdje bitna sama sebi?– rekla je Ana.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*