Prije samo 16 godina je znala da će biti velika zvijezda: Prepoznajete li pjevačicu sa slike – danas nema ljepše i zgodnije na estradi - Izvorno
admin 2023-03-18

Jedna je od najpoznatijih mladih pjevačica, a pored svog glasa ističe se i po svom atraktivnom izgledu. Što kažu sitna, ali dinamitna, a ona je Aleksandra Mladenović. Ona je pjevačica koja nikada nije odustala od svojih snova, čak 4 puta se prijavljivala u Zvezde Granda, iako je prva tri puta bila izbačena, ona je nastavila da vježba i nastavila je da slijedi svoje snove.

Kao što možete vidjeti fotografiju koja je nastala prije 16 godina ona je tada stajala na sceni i sanjala kako će jednog dana da bude velika zvijezda, a kao što vidimo ostvarila je svoje snove. Kada nešto želite jako, morate mnogo raditi na tome, ali i da imate podršku najbližih, kao što je i Aleksandra imala.

Aleksandra je gostujući u Grand specijalu gledala ovaj video zapis od prije 16 godina i rekla je kako je tada tjerala svoje roditelje da je vode na takmičenja i da je tada kao veoma mala znala kako će jednog dana biti velika pjevačica.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*