admin 2023-03-18

Jovana Jeremić ima najgledaniji jutarnji program u cijelom regionu. Ona ima jako neobičan stil vođenja jutarnjeg programa, koji je da tako kažemo jako ‘lud’, ali jednostavno Pink tv je poznata po tome, da je uvijek korak ispred svih sa svojim emisijama, koje su normalnom čovjeku non-sense, ali to jednostavno samo pokazuje u kakvom podneblju živimo.

O Jovani Jeremić i njenom stajlingu nedavno je govorio i Saša Vidić, koji ju nimalo nije štedio: ‘Jovana nema mjeru, ponašanje, kulturu, nema ni stila, što nije problem, ali je i luda, što jeste problem’- rekao je on, te dodao: ‘Dobri smo godinama, ali džaba kad je poludjela. Puno pljuvača ona ima, ja neću da budem u tom redu jer najlakše je pljuvati djevojku koja zaista nema stila, šta je tu problem? Meni se ne sviđa to što nosi i kako se predstavlja’.

Voditeljka se odmah oglasila nakon njegovih riječi, te najavila tužbu protiv njega. Gotovo svaki jutarnji program između reklama, Jeremićka koristi za svoj lični performans, snimi se telefonom, pa onda odmah postavlja na društvene mreže. Komentari na isti su većinom negativni, no ona je i dalje uporna kao da kritike ne dolaze do nje.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*