Komšije iz Beograda na vodi otkrivaju: Đani i Slađa su prava seljana, Viki i Jana se ne mirišu! A evo šta je sa nestalom Vranićkom! - Izvorno
admin 2023-03-19

Kompleks Beograd na vodi stanari nazivaju ‘Estradna zgrada’, baš zbog toga jer mnogi pjevači upravo žive ovdje. A kakve su komšije naši poznati i šta rade kad ih kamere ne snimaju progovorili su stanari Bograda na vodi.

‘Mi svi ovdje našu zgradu zovemo ‘estradna’, jer dosta pjevača živi u njoj. Malo nam je to počelo i smetati, ali niko to nije znao kad smo kupovali stanove. Ja najčešće viđam Viki i njenu porodicu, kao i Đanija i njegovu suprugu Slađu. Viki kad god vidim, ona je u mjenjačnici, tu pored zgrade, uvijek je u nekoj žurbi. U goste je Ceca često dolazi, a tu u blizini ona ima još jedan stan, koji joj služi kao kancelarija’- rekla je jedna komšinica, te dodala:

‘Đanija i njegovu ženu iskreno ne mogu smisliti, na njih se žale svi u zgradi, jer baš su prava seljana. U stanu im se stalno čuje neka buka, glasno pričaju, pojačavaju muziku, galame na balkonu. Bahati su, ističu da imaju puno novca, kao da nekog to zanima. Jednostavno su oberseljaci, selo nikako nije izašlo iz njih, nemaju osnovnu kulturu. U zgradi preko puta im žive i sinovi, tako da i oni dolaze često, a kad se svi skupe, to je pakao, užas’.

‘Danijelu Vranić smo posljednji put vidjeli, prije nekoliko mjeseci, bila je i dalje onako punija, nije se nešto mnogo promijenila. I Danijela je boravila tu u zgradi gdje su Viki i Đani. Ona nije puno izlazila, niti je bila nešto druželjubiva, čini mi se kao da se skrivala. Plašila se možda da je neko ne uslika ovdje, jer novinari su često ovdje. Nema je od ljeta ovdje, a neko reče da je valjda otišla kod roditelja u rodni kraj, a da stan izdaje’.

‘Svi želimo upoznati svkera od Jane, za kog se priča da je kupio cijeli sprat u kuli. Janu viđam ponekad, a skoro sam baš bio svjedok jednoj zanimljivoj sceni, kada su se u zgradi kod lifta srele ona i Viki, hladno su se pozdravile, kao da se baš i ne mirišu nešto, kao da nisu u dobrim odnosima. A Jana je npr. sa Đanijem u super odnosima’- rekao je jedan komšija.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*