ŽENA NAKON 50. GODINE ŽIVOTA NIJE NI ZA ŠTA- Psihijatar Jovan Marić ŠOK*RAO izjavama kojih su se i njegove KĆERKE POSTIDELE!- On kaže da ima odlično objašnjenje (FOTO) - Izvorno
admin 2023-03-19

Mnogi veruju da frustracije Jovana Marića od nekih veoma nezrelih izjava dolaze iz neizgrađenog privatnoga života. On je naime svog rođenog sina, i svoju bivšu surpugu istjerao iz stana, a danas 24 godine poslije, on tog istog sina moli da mu se vrati u stan, jer jednostavno više nema ‘krov nad glavom’.

Njegova jedna od najgorih izjava koja je uzeta iz konteksta, tiče se žena koje pređu pedeset godina života. ‘Kad vidite nekog lijepog muškarca sa ružnom ženom, objašnjenje je, otkud vi znate šta ona njemu sve radi u krevetu i kakav je majstor. Ona jednostavno nadoknaditi to što je ružna, dok se ove lijepe žene ne trude, one su narcisoidne, ove druge moraju nešto znati da bi zadržale muškarca. Svim ženama poslije pedesete otkucava biološki sat i tad ste niko i ništa'– izjavio je on jednom prilikom.

Marić je tada navukao jako veliki bijes žena ne samo u Srbiji nego i u čitavom regionu, i jednostavno se morao idućih mjeseci malo i povući iz samih medija. Kakvo je vaše mišljenje o ovom doktoru?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*