admin 2023-03-31

Starije generacije su složne da su osamdesete godine definitivno bile najbolje godine koje su se mogle proživjeti, jednostavno zbog tadašnjih filmova, odlične muzike i sporta. Ni dan danas te godine nisu prevaziđene, jednostavno, mlađe generacije ne mogu razumjeti o čemu se tu radi.

Naravno svakome je njegovo djetinjstvo i vrijeme u kojem su odrastali u stvari najbolje, a mi tako danas govorimo o narodnoj sceni u tom periodu, kada su se pojavile i najveće pjevačke legende, poput Lepe Brene, Šemse Suljaković, Dragane Mirković i Cece Ražnatović. I danas su one na sceni, kao i njihove pjesme iz tog perioda koje se i dalje slušaju.

Ta vremena koliko su bila lijepa, neki nikada neće saznati, ali zato su društvene mreže odlična stvar, jer imamo puno grupa i profila, koji izbacuju fotke iz ovih vremena. Tako se sada pojavila fotografija Dragane Mirković, koja je u društvu jedne svoje kolegice iz tog vremena. Svi koji su vidjeli tu fotku skoro da niko od njih nije znao o kojoj se pjevačici radi, a u pitanju je Slađa Delibašić.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*