admin 2023-05-25

Influenserka iz Brazila je ubijena u svom automobilu pred očima svog dečka i njihovog 2-godišnjeg sina, u neuspešnoj pljački nak0n divlje potjere u Rio de Janeiru. Luena Žaardim je sjedila na suvozačevom mjestu dok je njen dečko, pokušavao da pobjegne od ub1ca koji su ih pr0ganjali prošle nedjelje naveče. Upucana je u rame, te je hitno prebačena u b0lnicu, gdje je kasnije i umrla nažalost. Njena p0rodica je p0tvrdila smrt u objavi na njenom Instagram profilu.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luanne Jardim | Como perder peso? Eu te ajudo! (@jardimluanne)

‘Naaša zvijezda Luena je otišla kako bi sijala jaače’- napisali su. ‘U ime cijele por0dice, zahvaaljujemo se na porukama ljubavi koje primamo.’ Nekoliko pljačkaša je prišlo njihovom automobilu i počeli su da pucaju, pogodivši Luenu u rame, a sam metak joj je pr0šao i kroz srcee. Leunin otac vjeruje kako se radilo o ciljanom napadu, tvrdeći da je njegovaa kćerka bila praćena prije pucnjave.

‘Nije 0vi bila samo krađa, odnosno, p0kušaj pljaačke, to je bilo ub1stvo, jer niko ne puca na drugo vozilo sa zatv0renim prozorima’- rekao je on.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*