BRENA MI NIJE PRAVA SVEKRVA, SVE SAMA FINANSIRAM, KAČI MI SE NA GRBAČU: ALEKSANDRI PRIJOVIĆ PREKO GLAVE PRIČA DA NE BI USPJELA BEZ ŽIVOJINOVIĆA (FOTO) - Izvorno
admin 2023-05-26

Pjevačica Aleksandra Prijović se do sada mnogo puta susrela sa istim spekulacijama, ali kako kaže, do sada nije imala potrebu da govori bilo šta na tu temu. No, sada kada se njene k0legnice previše opterećuju ima potrebu da ih rastereti.

Aleksandra je rekla kako njene koleginice i dobar dio javnosti mogu da joj opr0ste njenu karijeru koja je na veoma zavidnom niv0u za mnoge sa estraadne scene, ali smatra kako joj nikada neće moći da oproste to što se udala za Filipa, te tako postala Brenina snajka.

Prija je imala potrebu da doda, kako zapravo ona nije Brenina snajka, nego Zoricina, ako će već u detalje. Ona je rekla kako je Brena jako dobra osoba, i da jako voli i poštuje svakog člana porodice i da je to zaista neprocijenjivo, ali da svi nekada moraju znati du su Filip i ona uspjeli sami, bez prevelike pomoći sa strane, kao što mnogi misle.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*