G0LA ŽENA ULETELA U STUDIO, PA NAPALA VODITELJKU: Sve se desilo u PROGRAMU UŽIVO, kamera SVE SNIMILA (VIDEO) - Izvorno
admin 2023-05-26

Snimak uznemirujućeg incidenta iz Rumunije širi se društvenim mrežama. Naime, u toku televizijskog pr0grama uživo, jedna g0la žena je utrčala u studio i bacila kamen na voditeljicu. Voditeljica Mirela Vaida napaadnuta je t0kom emisije ‘Direktni pristup’, kada je g0la žena ušla u studio i bacila kamen na nju, te vikala ‘Dajte mi novac’.

Kasnije u nastavku emisije, Mirela je rekla kako je š0kirana, te da se plaši za svoju sigurnost i rekla je da je u posljednje vrijeme dobijala prijetnje.

‘Nazvala sam policiju, u šoku sam, jer se bojim za svoj život. Tužbu policiji nisam podnijela, ali možda bih i trebala, jer primam puno pretnji na društvenim mrežama od gospođe koja se zove Maagdalena Čerban i koja mi govori: ‘Platićete cijeli život za ono što ste mi uradili u ‘Direktnom pristupu’, jer sam otišla u zatvor zbog vas, poslije 16 godina izlazim i ub1ću te’.

Žena po imenu Magdalena Čerban je poznata kao ‘ubica iz metr0a’, a osuđena je 2019. godine na doživotnu kaznu jer je gurnula djevojku od 20 godina pod voz.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*