MLADA POGINULA U VJENČANICI: SUPRUG OTKRIO POSLJEDNJE RIJEČI LIJEPE SAMANTE KOJA JE NASTRADALA KAD JE IZAŠLA SA SVADBENOG VESELJA - DA TI SRCE PUKNE - Izvorno
admin 2023-05-26

Život je jako nepredvidiv, jer svi mi imamo neke sv0je planove, a zapravo nemamo pojma šta nam se može desiti u narednih sat vremena. Vjerujemo kako je ovaj par nakon što su tek stali na ludi kamen imao velike planove u budućnosti, imali su svoje snove, sve dok ih smrt ne rastavi, ali nažalost ta smrt je došla veoma rano, i to samo nekoliko sati nakon vjenčanja mlada je pog1nula u vjenčaanici.

Čovjek po imenu Arik Hačinson iz Amerike, tačnije Južne Karoline, kome se sve ovo desilo se nije do sada oglašavao, a vjerujemo kako nije imao ni snage, a ni volje. No, Arik se sada oglasio sa nekoliko rečenica, a ovome piše cijeli svijet, jer se ne dešava svaki dan ovako velika tragedija. Arik je imao 36 godina, a ona 34, i krenuli su sa kolima nakon svoje svadbe, ali automobil marke ‘Toyota’ je naletio na njih velikom brzinom i sve se desilo jako brzo, on je uspio preživjeti, ali njegova voljena Sam nažalost nije. Ono što će Arik zauvijek pamtiti su posljednje riječi njegove supruge koje su glasile: ‘Arik želim da ova noć nikada ne završi’.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*