NIKAD VIĐENA G0L1ŠAVA FOT0GRAFIJA ZLATE PETROVIĆ USIJALA MREŽE: MNOGI NE MOGU DA VJERUJU DA JE OVO ONA, Š0K ZA SVE - Izvorno
admin 2023-05-26

Poznato je da je Zlata Petrović u mladim danima bila pravi mamac za muškarce, svi su padali na njenu ljepotu, kada je svojim krupnim okicama zavodila sve oko sebe. Sada Zlata ponosno gazi šestu deceniju živ0ta, ali je mladolikost i dalje krasi. Naime sada je jedna njena stara fotografija osvanula na jednom Instagram profilu koji njeguje uspomene slavnih ličnosti.

Zlata na ovoj fotki ima crvenu kosu i bijelu haljinu, a mnogi su komentarisali da se Zlata i nije puno promijenila, ali da joj je frzurica pravi hit. Na ovoj slici joj fritura nije jedino što privlači pažnju, jer je u izazovnoj pozi pokazala svoj najjači atribut, a to su naravno njene bujne grud1.

Svi znamo da je Zlata u mladosti bila zaručena za direktora Granda produkcije Sašu Popovića zbog kojeg se nedavno jako izervirala kada je čula da se on naljjtio na Nedu Ukraden zato što ga je spomenula u svojoj knjizi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*