admin 2023-08-05

‘Muž je na večeru pozvao sv0g kolegu, njeg0vu suprugu i njih0vu djecu. Oni kada su došli supruga t0g kolege je odmah s vrata počela da me hvali kako dobro mirišem, pa me je pitala koji k0ristim parfem. Ja sam ušla u kupatilo i uzela parfem da joj pokazažem i malo je naprskala. Inače večera kao i svaka druga sa nep0znatim ljudima, ništa p0sebno i iskreno jedva sam čekala da odu kući, ali kada su 0tišli, tačnije kada sam krenula da spavam, usl1jedio je za mene neviđeni šok’.

‘I tako dok sam prala zube primijetila sam da nema m0g parfema, više od sat vremena sam ga tražila, prevrunula sam svako mjesto u kući, a onda sam shvatila gdje je i kod koga zapravo. Iako je bilo jedan sat poslije ponoći toliko sam bila bijesna da sam je istog momenta nazvala’.

‘Kad se javila odmah sam je pitala kako je nije sramota da krade, a ona mi je samo prek1nula vezu. Poslije sam je još nekoliko puta zvala, ali se nije javljala, da bi na kraju isključ1la telefon’.

‘To je bilo prije nekih tri, četiri mjeseca i ne mogu ni sada da shvatim zašto je uradila to. Nevjerovatno, poluprazna bočica parfema od nekih sto dolara, zaista ne mogu da shvatim. Najg0re od svega je kasnije kada me vidi u gradu ponaša se kao da se ništa n1je desilo, sva hladna’- ispričala je ova žena.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*