ANITU STANOJLOVIĆ BIVŠI DEČKO UNIŠTIO U EMISIJI UŽIVO Potkačio je zbog braka sa Matorom, nastao potpuni haos u studiju - ona POBESNELA - Izvorno
admin 2023-08-06

Bivše zadrugarke J0vana Tomić Matora i Anita Stan0jlović su nedavno stale na ludi kamen i od tada izazivaju ogromnu pažnju javn0sti. Upravo Anita je gostovala u emisiji Narod pita sa bivšim dečk0m Markom Mark0vićem sa kojim je bila u Zadruzi, a t0m prilikom su ušli u žest0ku raspravu zbog njen0g braka sa Jovanom.

‘Sada kada vidim ove neke snimke, mn0ge sam zaboravio, a mn0ge kao da je bilo prije sto g0dina. Meni je najupečatljivije ostalo ovo sa Žaanom’- rekao je Maarko.

‘Rekao si da ne veruješ u taj braak Mat0re i Anite’- poručila je v0diteljica.

‘Ja nisam rekao da ne vjerujem, sam0 sam skeeptičan, jer dosta je bilo tu svađa’- rekao je Maarko.

‘Imaju pravo da nam ne vjeruju, ja sam praavila greške, J0vana je jedno gov0rila, tako da smo nas dvije tu da im d0kažemo’- rekla je Anita.

Pričalo se da si k0ristio Anitu za cigarete, da li je to istina?’- pitala je voditeljica.

‘Dok ljudi nalaze takve stvari, a ništa g0re, ja ću biti zadov0ljan. Takve okolnosti su bile, ja nikada nisam nik0ga kori$tio, ali pr0sto kada nemaš, uzmeš od nek0ga’- rekao je Mark0.

Anita i Marko su se u jednom momentu posvađali.

‘D0 sada u sv0m braku nas dvije, osim jedne za koju $e zna, ni$mo imale svađe’- rekla je Anita.

‘Ne m0gu vjerovati da neko sebi dozv0li da kaže nek0m s kim je u vezi sve najg0re. Nisam sebi d0puštao da nek0g psujem, pljujeem i sp0minjem članove por0dice. Prekinuo bih takav odnos. Ukoliko nekog v0liš, tog ne p$uješ’- rekao je Maarko.

‘U odn0su sa Mat0rom nije bilo preteških riječi. Matora je mene branila čak i kad ni$mo bile zajeedno, a Marko svoju djevojku nikada nije branio, da se razumijemo. Maarko, ti si vrijeđao Mil1cu i mene, a imao si nešto sa nama. Vidjela sam nedavno šta si sve rekao kad sam ti mazala nokte, ni to nije n0rmalno. Jovana bar to nije raadila’- rekla je Anita.

‘Vas dvije ste preskočile vezu, pa ste odmah ušle u braak’- rekao joj je Maarko.

‘Ne, bile smo u vezii’- d0dala je Anitaa.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*