Sk1nula se Nataša DNK nakon što je smršala 20 kg: Objavila sliku luka i slanine, pa “zagrmjela” u b1kiniju! - Izvorno
admin 2023-08-08

Jako simpatična i mnogima omiljena v0diteljica Nataša Aksentijević nikada nije krila da često vodi bitku sa višk0m kil0grama. Međutim ona je nedavno smršala čak dvadeset kil0grama i sada je sa odm0ra objavila fotku u bik1niju.

Ona je pr1je svega srca publike zad0bila zbog sv0je spontano$ti i harizme, ali nek0liko puta je ist1cala kako je njen fizički izgled često ut1cao na njeno psihičko stanje, iako se stekao utisak da je u potpunosti ne0pterećena s tim.

Nataša se prošle godine pridržavala rigor0zne dijete i uspjela da skine čak dvadeset kil0grama, a kako se trenutno nalazi na odmoru, svoje pratioce na Instagramu je iznenadila h0t fotkom, pogledajte:

Ispod ove njene objave dobila je more komplimenta, što zb0g fantastičnog izgleda, što zb0g stava, a najviše zb0g divne energije k0jom zraači. ‘Ti si nešto najljepše što nam se dog0dilo na javn0j sceni’, ‘Baš takva kakva jesi, savršena si’, ‘Brav0, bez ikakve ostra$ćenosti i sujete, pravi primjer kako v0ljeti sebe’, ‘Izgledaš pred0bro’- samo su neki od komentara.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*