Sad uživa u luksuznoj vili od 500.000 eura, a evo gdje je odrasla Prijovićka: Od prizora ljudi ostali bez riječi, "nije uslovno za život" (Foto) - Izvorno
admin 2023-08-14

Mlada pjevačica Aleksandra Prijović je jedna od najpopularnijih i najtraženijih na estradnoj sceni, i nakon samo deset godina karijere ona sprema koncert u Beogradskoj Areni koji će se održati 29. septembra. Ona je počela pjevati sa samo 13. godina, a veliku popularnost je stekla već sa 15. učešćem u Zvezdama Granda. Prijovićka je inače odrasla u Hrvatskoj u jako skr0mnoj kućici, a evo kako je nekada izgledala:

Mnoge novinarske ekipe su boravile tamo, te su čuli samo riječi hvale od njenih prijatelja iz djetinjstva. No, otkrilo se da je Aleksandra bila izl0žena i vršnjačkom nas1lju zbog toga što je željela postati pjevačica, a to je i sama potvrdila. Njeni roditelji su se razveli kad je bila mala, te je ostala sa majkom u ovom mjestu koje se zove Beli Manastir. Kao djevojčica je mnogo vremena provodila sa bakom i djedom s kojima je i dan danas u jako bliskim odnosima.

‘Kao mala sam išla često kod bake, gdje sam kuvala kafe za njene k0legice. Svima sam govorila kako ću raditi sa sv0jom bakom, ali moj prvi novac koji sam zaradila je bio od pjevanja. Imala sam samo 15. godina! Novac sam nosila kući, jer sam željela pomoći svojoj porodici, nikada nisam razmišljala da trošim na odjeću i izlaaske’- rekla je jednom prilikom Aleksandra.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*