admin 2023-08-14

Poznata starleta i bivša rijaliti igračica Stanija Dobr0jević pravi svaadbu i to na Kar1bima. Stanija je već nek0liko mjeseci u vezi sa dečkom koji je porijeklom sa naših pr0stora, ali živi i radi u inozemstvu.

Vijest su prenijeli domaći mediji, a kako je svima poznato Stanija već g0dinama živi i radi u Americi. Ranijih godina se Stania često hvalila svojim poznanstvom sa osnivačem ‘Plejb0ja’, Hju Hefnerom, koji je pre nek0liko godina preminuo u 91. godini života. Ona je lud0vala na njegovim zabavama, slikala se, p0zirala, igrala g0lf i ušla u najuži izbor od 12 djevojaka za fot0grafisanje za naslovnicu magazina.

Na internetu se sada pojavio video snimak, na kojem se vidi šta je Stanija radila na imanju kod Hju Hefnera, a možete ga pogledati u nastavku članka:

Ovako je Staanija nekaada pričala o Hju Hefneru: ‘Hju Hefner je jedan fini deka, sitan i star, ali zaista pravi džentlmen i djevojke ga mnogo vole. On je bio sa najljepšim djevojkama na svijetu dok ga nije izdala ‘snaga’! Maada, u junu se ženi sa 24-g0dišnjakinjom, i neka im je sa sreć0m! Krajem godine bi trebalo da se zna koja djevojka će biti sretnica, te dobiti nasl0vnu stranu američkog ‘Plejb0ja’.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*