admin 2023-08-15

P0red već poznatih imena o kojima se pisalo, a koji su p0tvrdili svoj ulazak, poput Milene Kačavende, Marka Đed0vić i Mensura Ajdarpašića, u Zadruga Elitu će ući i bivši p0litičar i rijaliti igrač Aleksandar P0žgaj. On je svoj ulazak u Zadrugu potvrdio time što je na svom Fb pr0filu podijelio fotku na kojoj se nav0di da je on budući zadrugaar.

Aleksandar Požgaj je na sv0m Instagram nalogu nedavno objavio da se vjenčao sa svojom partnerkom Ivanom. On je poznat šir0kim nar0dnim masama kao učesnik rijaliti programa Parovi, koji se emitovao na Happy televiziji.

Požgajovo posljednje učešće u rijalitiju je privuklo ogromnu pažnju i to sve zbog odn0sa sa kontr0verznom učesnicom Milijanom Bogadan0vić, koja je tada ušla u Parove sa sv0jim tada 53 godine starijim izabranikom Mil0jkom Božićem.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aleksandar Požgaj (@drug_crveni_na_lokalu)

Pričalo se da su Aleksandar i Milijana bili čak i int1mni, iako je on u tom momentu bio u braku, pa čak i skidao burmu zb0g cijelog pritiska koji je u tim momentima imao, da bi se pot0m po završetku Parova potpuno povukao iz javnog svijeta. No, on se ipak na kraju vratio Ivani, sa koj0m je stupio i u crkveni braak.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*