admin 2023-08-15

Emir Džinović, inače vlasnik teretane u koj0j je radio m0nstrum Nermin Sulejmanović lično je došao na mjesto zl0čina i uzeo bebu, a sada se ponovo oglasio na društvenim mrežama.

‘Zaista sam se trudio, sve od sebe sam dao, rizikovao sam svoj život da bi mali anđeo bio spašen. NIzama, draago mi je što sam poznavao tebe, zauvijek ću pamtiti tv0j osmijeh i tvoj glas će da mi odjekuje u glavi. 0pr0sti Nizama, svi sm0 zakaazali. Allah da te uvede u Džennet, ženo, kraljice’- napisao je Džinović na svom fb profilu.

Podsjećanja radi, on je nakon zl0čina se javno oglasio i rekao kako je spasio bebu k0ja je ležala u l0kvi kr.vi. ‘Beba je kod mene sada, na sigurnom je. Prizor je bio jeziv! On je tukao ne$retnu ženu, bila je totalno neprep0znatljiva. S njim se znam jako dugo, radio je kod mene i nikada nije bilo pr0blema. Zaista ne znam kako se ovo moglo dogoditi’- izjavio je on tada. Na kraju je beba prebačena na UKC Tuzla, gdje joj je ukazana p0moć i utvrđeno da je ne0zlijeđena, nakon čega je predata socijalnoj službi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*