admin 2023-08-17

Poznati bosanski pjevač Asim Bajrić, doživio je srčani udar, te su svi njegovi nastupi otkazani. I sam pjevač se oglasio na svom Fb profilu i otkrio kako se osjeća.

‘Draagi m0ji, zb0g trenutnog zdrav$tvenog stanja nisam u mogućn0sti da održim predst0jeće nastupe. M0lim vas za razumijevanje. V0li vas vaš A$im’- napisao je on ispod fot0grafije iz bolničke sobe.

O Bajrićevom zdrav$tvenom stanju za medije je prog0vorio i njegov menadžer Hilmo Peljto.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Asim Bajrić (@asimbajric_official)

‘Asim se nalazi na UKC-u u Tuzli, zbog srčan0g udara kojeg je d0bio. Njemu je noć prije trnula desna ruka, ali se nije mnogo zabrinuo, mislio je da će proći i da je to zbog umora, stalnih put0vanja i nespavanja. No, u jednom trenutku mu je postalo veoma loše i odmah je otišao u hitnu. Dežurni ljekar je bio njegov dug0godišnji poznanik, koji je odmah uradio sve analize, te je konstatovan srčani udar, a koji je mogao imati strahovite posljedice da se nije na vrijeme reag0valo. Bila mu je začepljena glavna krvna a0rta, a kasnije su utvrdili da je to zbog prevelike masn0će u krvi. Ugrađen mu je stent odmah, pa je hvala Bogu sada sve d0bro’- rekaao je Hilmo.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*