admin 2023-08-21

Poznati muzičar i član žirija Zvezde Granda Đorđe David obratio se javno grad0načelniku Banja Luke, Drašku Stanivuk0viću, u namjeri da odbrani mladu koleginicu Anđelu Ignjat0vić, svima poznatiju kao Breskvica. Stanivuković je naime pr0zvao mnoge pjevače i repere sa naših pr0stora, te u nabrajanju spomenuo i Bre$kvicu, a Đorđe David oštro je osudio ovaj njeg0v potez.

‘Želim se obratiti grad0načelniku Banja Luke, gospodinu Drašku Stanivukoviću. Vi gospodine ne poznajete materiju, a kritikujete, mislim da bi ste se morali izvinuti izvođaču pod pseudonimom Breskvica zato što vam pouzdano tvrdim da je u pitanju djev0jčica koja fantastično pjeva kao neko ko se 46 g0dina bavi ovom profesijon i apsolutno st0jim iza toga’- rekao je Đorđe, te dodao:

‘Breskvica se nikako ne može staviti u isti koš sa onim koje ste vi kritikovali odgovorno vam tvrdim. Nije problem kada čovjek pogriješi, ali je pr0blem kada čovjek ne p0znaje materiju, a vi je ne poznajete jer niste bili ni na jednom njen0m nastupu. Vi kao džentlmen, a svi kažu da jeste džentlmen, mislim da se trebate izvinute djevojčici’.

Podsjećanja radi, Stanivuković je bio izričit da ne podržava d0lazak dvojca koji šokira cijelu javnost svojim nastupima, a oni su Desingerica i Pljugica, te je tom prilikom pomenuo i Breskvicu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*