admin 2023-08-21

Miljana Bogdanović je prije nek0g vremena postala jako popularna, i to preko noći, kada je objavljena vijest o njoj i njenom dečku penzioneru Milojku. Kako je zaista velika razlika u godinama, Milojko joj je mogao biti djed, a ne dečko, ali Miljana nije obraćala pažnju na to, čak ni to da joj je porodica okrenula leđa zbog toga.

Miljana je tada izjavljivala kako ga voli i da je uvijek voljela mnogo starije muškarce, jer su oni njenih godina jako ne0zbiljni i ne0dgovorni. Kako je rekla, njoj je uvijek bila potrebna podrška i snažna ruka. Oni su u to vrijeme bili jako zaljubljeni, te su planirali i vjenčanje.

Deda Milojko je jako volio Miljanu, mnogi su pričali o toj ljubavi, ali po svemu sudeći ona je našla novog dedu koji je izgledom može se reći dosta gori od Milojka, ali kako saznajemo, on ima veoma dobra primanja, pogledajte kako izgleda:

Ona ih je svakako već dosta promijenila, a trenutno je, prema pouzdanom izvoru, u vezi sa dedom sa slike, inače bogatim užičkim penzionerom koji se zove Miloš.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*