Uhvatila ljubavnika da je vara, pa POZVALA MUŽA da ga prebije! Švalerska afera iz Kragujevca o kojoj je brujala Srbija: Mužu rekla samo jedno, ON DOLETEO KAO FURIJA - Izvorno
admin 2023-08-21

Prije dvije godine u Kragujevcu pričalo se švalerskoj aferi, čiji su učesnici zbog diskrecije u med1jima ostali an0nimni, ali priča o njima je odjeknula regi0nom kao da je filmska. Mediji su tada pisali u ljubavnom trouglu koji je nav0dno pukao zb0g četvrte os0be koji su sačinjavali neimen0vana žena, njen muž i ljubavnik, stradali su zubi, šake, bilo je maasnica, a završilo se sve krivičn0m prijavom i brukom koja je ostala i g0dinama nakon skandaala.

Medicinska sestra, rod0m iz Bosne, koja se udaala u Kragujevac, možemo reći da je glavni lik ove nevjerovatne priče. Naime, ona je saznala da je ljubavnik vara pa je zbog toga napravila haos. 0na je pozvala ljubaavnika da dođe k0d nje u stan dok joj je muž bio odsutaan, a onda je saznala da je ljubavnik vara sa drugom žen0m. Ona je to jako teško podnijela, pa je p0zvala svog drug0g ljubavnika da d0đe i prebije nevjernog nar0dski rečeno, prv0g švalera.

‘No, na njegovu sreću on nije čuo telefon da zvoni, jer je bio u kafani’- rekao je izv0r iz policije koji je radio na ov0m slučaju.

Žena je zatim pozvala svog muža i rekla da se u kući nalazi l0pov! Muž kada je došao kući nastao je totalni haos. MUž je zad0bio snažan udarac pesnic0m u glavu, zbog čega mu je bilo zatv0reno oko i ostala mu je ogr0mna masnica.

No, ljubavnik je izvukao deblji kraj, jer je muž onda uzvratio i tako prebio ljubavnika da mu je izbio čak četiri zuba, a sebi u tuči pol0mio šaku. U momentu kada je stigla polic1ja na lice mjesta oni su se još tukli. Svi su bili privedeni, a mužu i njeg0vom ocu policija je privremeno oduzela oružje. Naravno, brak se raspao, a po svemu sudeći uslijedio je dug i jako neprijatan sudski sp0r.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*