admin 2023-08-21

Žena po imenu Mckayla se na svom YouTube kanalu predstavila kao umjetnica i sam0hrana majka iz Kentuckyja, koja je nedavno postala žrtva internetske prevare.

Ona je veliki fan serije ‘Stranger Things’ pa se pridružila f0rumu za filmske umjetnike kako bi up0znala n0ve ljude. Ona je u videu ispričala kako je u jednom momentu dobila poruku k0risnika pod imenom DK MH koji je, kaže, tvrdio da je p0znati glumac Dacre Montgomery koji je glumio Billyja Hargr0vea u pomenutoj seriji.

Rekla je kako se on žalio na ljubavne pr0bleme. ‘Zbližili smo se, mjesecima mi je gov0rio o svojoj partnerici koja ga kontr0liše i da ne radi stvari koje on želi, da je ona uvijek tu i nadzire ga. Ja sam se suosjećala s njime jer je m0j bivši muž bio takav’- rekla je ona.

Poslije godinu dana muškarac koji se predstavljao kao glumac pitao ju je želi li biti njeg0va djevojka iako se nikad nisu upoznali uživo, te joj dao ult1matum da izabere između njega i sv0g muža. Ona je zbog toga ostavila svog muža, a onda joj je prevarant s interneta tražio n0vac.

‘Ja sam mu slala darovne kartice, plaćala preko apl1kacija i kript0valutama iznose od 100 i 200 d0lara. Kroz vrijeme zbroj tih iznosa je bio 10 hiljada dolara. Ukoliko se, p0put mene, b0jite napuštanja i v0lite da ugađate ljudima, to ovakvi prevaranti isk0riste’- rekla je ona nakon što je shvatila što se d0gađa

Nakon njene priče, istražitelji su utvrdili da je riječ o tzv. romantičnom prevarantu, osobi koja usp0stavlja kontakt s nekim kako bi ga učinila ranj1vim s ciljem da izvuče financijsku k0rist.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*