ISPLIVAO SNIMAK NASTUPA KARLEUŠE PRIJE 23 GODINE: SVI KOMENTARIŠU NJEN IZGLED PRIJE PLASTIČNIH OPERACIJA - NE LIČI NA SEBE (VIDEO) - Izvorno
admin 2023-08-22

Kada se pomene pjevačica Jelena Karleuša, svi mi imamo izgrađeno mišljenje o njoj, jer je već dugo godina prisutna na javnoj sceni. Kako sama Jelena voli da kaže, na nju niko nikada nije ostao ravn0dušan, u svakoj osobi je uspjela da probudi bilo kakvu em0ciju, ili da je voli ili da je ne voli. Jelena je davne 1995. godine izdala svoj prvi album pod nazivom 0gledalce.

Kao i većina javnih ličnosti, i Jelena je na sebi imala dosta zahvata, ali sada je svima za oko zapeo video snimak iz 1995. godine. Možete da viditi na tom snimku najprirodniji izgled Jelene Karleuše, kao i njen stil oblačenja tig g0dina. Pogledajte kako je tada izgledala mlada Jelena:

Mnogi su komentarisali njen izgled od prije, pisali su kako ona uopšte ne liči na sebe. Tu su bili naravno i komentari onih koji je godinama prate i podržavaju, oni su imali samo riječi hvale za nju i njen uspjeh koji je napravila.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*