OVAKO IZGLEDA SIN DRAGANA STOJKOVIĆA BOSANCA: Aleksandar je pretukao oca, pa negirao nas1lje, a od javnosti se krije! (FOTO) - Izvorno
admin 2023-08-22

Sin poznaatog komp0zitora i člana žirija Zvezda Granda, Dragana St0jkovića Bosanca, koji se zove Aleksandar, priveden je u maju zbog nasilja u por0dici, o čemu bruji region. Navodno, on je maltretirao oca, zbog čega je odmah završio u p0liciji! Njemu je tada nav0dno bio određen pritvor zbog krivičnog djela nas1lje u por0dici, a sve po odluci tužilaštva.

Dokazni postupak kada je sproveden, Aleksandar je negirao da je na bilo koji način napao svog oca, a Bosanac je iznenada povukao sv0j iskaz, odnosno iskoristio zakonsko pravo da ne svjedoči protiv sina, nakon čega je prijava odbačena.

Stojković je jednom prilikom javno podijelio sliku sa svojim sinom, koji, inače, izbjegava isticanje u javnosti. Danas je Bosanac rekao kako ne zna odakle su gore pomenute inf0rmacije koje su se p0javile.

‘Ja zaista ne znam odakle vam inf0rmacija da je m0j sin prebio bilo koga. To nema nikakve veze s m0jim Aleksandrom. Ne zanimaju me takve stvari i ne znam ko šta tvrdi, ne želim diskutovati o ovome’- rekao je Bosanac.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*