Dalila isprebijana ispred splava: Isplivali svi detalji inc1denta, na pogrešne se zamjerila (Foto) - Izvorno
admin 2023-08-26

Voditeljka i bivša zadrugarka Dalila Dragojević izvukla je deblji kraj u obračunu sa djevojkom koja je takođe bila gošća jednog splava u Beogradu. Navodno se incident dogodio sat vremena poslije pola noći, a uzrok sukoba još uvijek nije poznat.

Dragojevićka je došla na splav sa svojim društvom, gdje se smjestila u separe, a u početku je izgledalo sve dobro. Ona je dva sata nakog toga izašla ispred splava i sukobila se s nepoznatom djev0jkom. ‘Izašla sam ispred splava da obavim telefonski razgovor, a dok sam razgovarala čula sam vriske u pozadini. No, shvatila sam da to dolazi s drugog dijela splava, te sam otišla da vidim šta se zapravo događa’.

‘Vidjela sam djevojku kako je fizički napala drugu djevojku, udarajući je rukama i nogama u glavu, te čupajući je za kosu. Druga djevojka je bila pognuta i sva raščupana, psujući i vičući. Svi su gledali u čudu šta se dešava, ali niko ih nije razdvojio dok nije došlo osiguranje’- ispričala je jedna djevojka.

Ova djevojka koja je svjedočila incidentu je tek kada se smirila situacija prepoznala da je sudionica tuče bila upravo Dalila.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*